mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Oct 25, 2015

Digital Audio : Music Arrangement

Assalamualaikum w.b.t.

haa kali ni nak share pasal benda ni pulak..! Music arrangement..kelas Digital Audio Production..
hehe seronok belajar subjek ni sebab we can make our own music or sound.

guna SOUNDTRACK PRO .. 
( tapi cuma ada dekat imac sahaja )

dalam tu dia ada bagi macam2 sound effct so we just arrange and make it become a sound or music..mudah je pon belajar dia..bila dapat buat jadi music tu memang seronok arr..hehe.. haa setakat ni ini saja lahh yg IP mampu buat haa..haha esaimen pertama..markah pon tak seberapa..sebab rupanya kalau buat dua music dalam 1 track tu yg markah banyak..huhe..

so cuba laa hangpa denga ape nye ni...


hehe mcm mane seronok..?! haha
kalau nak belajar lebih lagi pasal Soundtrack Pro ni..boleh laa korang belajar dekat SINI..

haa rasanya setakat ni je lahh kali ni..
good bye guys see you soon..!!


1 comment:

Luqman Julkaya said...

hebat, ini la masa depan bagi negara Malaysia

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close