mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Sep 18, 2015

buad ayat kelip kelip

Salam Korang.



Hari nie akim nak ajar korang camne nak wat Ayat korang Kelip Kelip or Lip Lap Lip Lap or Blink Blink.

akim pun taw ramai yang dah taw..Tapi bagi New Blogger banyak perkara yang dia orang tak taw..So mengapa tidak berkongsi..Banyak dah tanya dengan akim pasal wat ayat kelip kelip nie..Law ada yang tanye g pasnie..akim akan kasi je link tutorial nie terus.hehehe.

So Jom Tutorial Senang je korang copy je Kod kat bawah nie..

---------------------

<blink> Ayat yang korang nak kelip kelipkan </blink>

-------------------

Dekat Ayat yang korang nak kelip kelipkan korang gantikanlah apa apa ayat yang korang nak wat lip lap lip lap tu.Tu je..


Selamat Mencuba

No comments:

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close