mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Nov 4, 2015

Acting Mask Test

Assalamualaikum.. 

hehe jangan terkejut..ni laahh topeng yang IP buat untuk acting mask test nanti..hehe
sebelah harimau dan sebelah manusia..hehe kira macam harimau jadian..tapi tak berapa nak jadian..haha
kena buat guna softclay from plain mask..haha seronok buat nye..senang je guna softclay tu.. so ini lahh hasilnya..


haha ini laahh gambar2 ketika test tu..haha sodeh sebab markah tak tinggi..dan sebab jadi orang pertama kena test..so taktawu nak buat ape..tak dapat tengok org lain buat macam mana.. so terima saja laahh dengan redha apa yang dapat haa..

IP jadi harimau jadian

ni Tyra dy jadi Juwita and Mashitah


haha ini je laahh yang IP nak cerita..haha
tak tawu nak taip apa lagi...

No comments:

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close