mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Nov 6, 2015

Figure Design Final Briefing

Assalamualaikum..hehe
kali ni tak banyak sangat cerita.. pagi ni kelas Figure Desing dengan Mr.M yang comel..
heheh hari ni dy bagi briefing tentang final..ape yang kita patut buat untuk Final Projek nanti..

first kena buat 5 human poses
then kena buat 5 animal poses
then lepas tu kena gabungkan antara human dan animal tu..
then lepas dahh buat idea tu kena lukis dekat kertas A3 pula
then warna sama ada dengan water colour or colour pencil

bunyi macam seronok..haha tapi memang agak susah laaa..haha

baru masok kelas

Mr.M bagi contohh

lepas bagi contoh.. Mr.M senyum..haha

haa..idea pon dahh ada ni..IP ingat nak buat macam Human + Bat = not a Batman haha mungkin lagi extreme dari Batman..hehe
sama2 kita tengok apa Ip buat nanti yaa..hehe


No comments:

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close