mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Nov 29, 2015

model potret drawing

Assalamualaikum

hari sabtu hari tu..Mr.M ada buat kelas untuk test drawing potret guna charcoal stick..haha bukan senang woo..nampak je macam senang..tapi payah jugak laa hhaaa..

model kene duduk depan then kami semua kene lukis pose dy..haha memang susah laa kan..tiru gambar pon tak jadi..ini lukis depan2 memang susah arr kan..ngan gerak2 lagi haaa..haha..tapi alhamdulillah iP berjaya jugak lukis even tak berapa nak jadi mukanya tu..tapi body posture nye dahh betol dahh..haha
Model Aazra zain

haha ini lahh hasil kami dari THE US
haha dalam2 susah melukis tu..seronok juga..sebab dy bagi masa dalam 3 jam je..lama tu tiga jam senanye..tapi dpt 3 jam pon tetap tak jadi jugak muka nya..kene practice part muka banyak2 kali..baru jadi..huhe

lepas ni kena buat final pulak..so lets focus on final..! hehe
ini je nak share..
bai bye

1 comment:

Nurfarahani Idris said...

cantiknya lukisan kotang..!! Daebak.!!

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close