mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Sunday, November 22

Digital Audio : Radio Commercial Assignment

Assalamualaikum..

haa haritu dahh cerita pasal Music Arrangement..
kali ni IP nak cerita pasal Radio Commercial pulak..esaimen kali ni kami kena buat Radio Commercial dalam bahasa melayu nye eklan radio haa..macam iklan Mee Ho Liaw..betol-betol Ho Liaw..haha

untuk kali ni IP buat iklan untuk sellection bola sepak malaysia.. haha buatnye pon tak seberapa..idea pon last minit..suara pon tak sedap..haha.. haha seronok juga buat bende ni.. sebab kita kena buat dekat dalam Studio Recording dekat tingkat 4..haha first time beb masok Studio recording..haha

haa korang cuba laa tengok iklan IP buat ni haa..tapi jangan amik serius pulak..jangan g amik borang pastu g sellection pulak..hehe


haha macam mane sodap..? so lepas ni final kami..kami kena masukan music or sound effect dalam video animation yg akan diberikan..haha nampak macam susah.. tp we should try..mesti seronok.. haha nantikan 

okay laahh setakat ni saje..hehe selamat tinggal...

1 comment:

Nurfarahani Idris said...

Mcam kenal suara nih.! Mcm familiar di telinga ni

top