mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Wednesday, November 18

Professional English Interview

Assalamualaikum..

ini ialah Poster Cover Magazine untuk Esaimen Interview for Professional English..


Untuk subjek Professional English 2 ni..kami kena Interview seorang yg pernah belajar dekat UniKL dan dah berjaya sekarang..hehe yang kami interview ni nama dy Hafizh..dy dulu amik Animation juga macam IP tapi sekarang dy dah jadi lecturer dekat sebuah collage..haha

seronok berkenalan dengan dy ni..peramah..selalu bagi nasihat dan kata-kata semangat dekat kami..ye laa sebab dy pon dulu belajar animation macam kami..senang berurusan dengan dy..interview pon sekejap je dahh settle..haha

Jemah tengah Interview

Camera man tu kawan dy..

tunggu Sir Hafizh sampai

haha masing2 baca soalan interview


antara kata2 semangat yg dy bagi..yg paling best arr kan,.
" Do everything we want, until we get it "
means buat je ape yang kita nak..n pasti kita akan dapat apa yang kita nak..

haa setakat ni jee laahh kot..
Jumpa lagi..

1 comment:

Nurfarahani Idris said...

I experienced it..best dapat temN korang buat assignment

top