mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Dec 10, 2015

Final idea Figure Desing

Assalamualaikum..

haa hari tu dahh post tentang 5 human  pose dan 5 animal.. so kali ni nak share pulak tentang idea iP untuk gabungan haiwan dan manusia..alhamudulillah tunjuk je dah dapat cop..lepas ni nak kena lukis dekat a3 then warna pulak..ni yang susah ni kalau tak jadik..habis arr susah..nak kene buat lagi haa.. bukan senang..nak buat kat ketas a4 pon susah.,lagikan nak buat dekat ketas besa bapak tu haa..

mohh laa kita tengok dan lihat dan saksikan apa yang iP lukis..sebab hari tu kan lukis kelawar and manusi.. so ini lahh jadinya




itu yang tak diterima..tapi..ini kalilahh..! yang dapat cop...!

nampak tak cop kat tepi tu..? haha


haha tak berapa nak cantik pon..tapi okay laahh bagi yang amatur ni haa..hahaha.. lepas ni next step pula..lukis dalam a3..

 apa akan jadi.........




No comments:

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close