mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Dec 12, 2015

Trailer TMW ShortFilm ( Through My Window )

Assalamualaikum..

inilahh Final Projek class Digital Video Production.. we should buat 1 filem pendek yg creatif lagi bijak sana haa..Tapi sebelum kita tengok short filem dy..kita kene tengok dia punya Trailer dulu..baru laahh korang rasa tertanya-tanya apa akan terjadi kepada watak utama ni haa..
haha aku sendiri tengak trailer ni berpuluh kali.. seronok

jom kita tengok trailer dia kita kat bawh ni haa.. 


haa macam mane..mesti tertanya-tanya kan..haha
kalau korang semua nak tengok Full dy..tekan link kat bawah ni haa..
sudah pasti anda tidak akan sunyi dan bosan.. haha


haa thats all for today..hope you're enjoy it..!


1 comment:

Nurfarahani Idris said...

Memula tgok trailer nih tertanya tanya seh..! How the whole story..! Finally..da tahu.. So cute

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close