mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Thursday, December 10

Sedutan Short Film ( Video Production Class )

Assalamualaikum..

haha kali ni nak cerita pasal short film.. Untuk kelas Digital Video Production kami kena buat satu short film..tak kesah laa jernal ape yang penting short film..haha..so hari ni IP nak share siket sedutan yang kami dahh buat..hehe setakat ni baru buat yang ini je..

tajuk dy
THROUGH MY WINDOW

video

dahh tengok kan..? haha so sama2 laahh kita tunggu untuk full short film dy nanti..haha

No comments:

top