mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Dec 15, 2015

Full ShortFilm TMW ( Through My Window )

Assalamualaikum 
setelah TIGA minggu kami berhempas pulas berlawan dengan gajah bergaduh dengan kambing tertumbuk muka anjing jatuh dan bangkit dah jatuh ditimpa tangga turun dan naik bertungkus lumus bersusah payah.. akhirnya Shortfilm kami sudah siap. tepat pada masanya dan kami Present Final Video Production dengan hati yang gembira..lagi2 bila dapat tengok Madam Jessifa pon seronok tengok ShortFilm kami..

mohh laa kita tengok tonton dan saksikan ShortFilm yang tak seberapa dari kami ni..


THROUGH MY WINDW

Haa begitu laahh filem pendek kami..bukan senang nak buat..hope dapat laahh A subjek ni haa..hehe

Credit dan terima kasih kepada :
Atwapi Bin Adi
( DVD menu editor )
terima kasih sebab tolong kami burn nate ni dalam DVD dan buat DVD menu..

Alhamdulillah settle 1 kerja..
3 lagi kerja menanti disana
di sana menanti di sini menunggu
- Digital Audio Production -
- Acting -
- Career Guidance -

Okay itu sahaja nak cakap untuk kali ini...
Assalamualaikum

5 comments:

Amirul Asyraf said...

Aku kelihatan comey dalam ni..

Nur Faten Shafikah Mohd Hamidi said...

So greatt!keep it up. follow and comment@fatenshafartwork.blogspot.com

Roszaizura mohd ros said...

good job guys!!

Shahirul Azmir said...

die ning lagi.timah.artu berlakon jadi bapuk,lepah ni dak tau jadi pe plk hah?

Nurfarahani Idris said...

Enjoy ar tgok nih..!! Suweet semad ..shirt films menjDi..!👍🏻👍🏻👍🏻

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close