mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Dec 4, 2015

Video Class : How to Video

Assalamualaikum..

hari ni iP nak cerita tentang Digital Video Production..
Esaimen kedua ni kami kene buat Video How to :
How To kat sini maksud dy tutorial or cara2 dalam amil gambar or anything..kat sini iP buat cara2 ambil gambar guna iPhone..haha seronok tau buat nye..sehari je buat video ni..

mari sama2 tengok..dalam tengok2 tu boleh laa kita belajar sekali haa..hehe


macma mana..? seronok..?
haha ini saja yang iP mampu buat haa..
okay ini je nak post..hehe

No comments:

follow + dashboard

top











kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda

close