mENU TAB

Get This Wan Hazel tutirial Wan Hazel cerita Wan Hazel menarik Wan Hazel Facebook

Followers

Tuesday, December 15

Shot and Angle Storyboard

Assalamualaikum..hehe

ni nak habaq mai..semalam kami present tentang animatic Storyboard..dalam pada tu jugak..kami kene hantar kami punya esaimen Shot and Angle for Film and Storyboard..hehe ini yang bestnye..buat sekejap je..tak sampai sehari pon..haha setengah hari je dahh siap..semua sebab dapat group yang best.. izati anuar dan akmal..haha semua buat kerja masing2..seronok..present pon madam cakap good..!

jom tengok video kami..hehe


haha apa macam..? best..? kalau dahh tengok tu boleh laa sambil2 belajar sekali..sebab iP pon sambil buat tu sambil belajar..hehe baru tawu apa guna shot2 ni semua..

hehe ini je nak share..thank you semua..!

7 comments:

sikambingbiribiri said...

wahh style ahh korang buat..!

epol sahaja said...

Waaaaa ... terbaik ahh .. idea krearif

Adam Boy said...

GGMU!!

muhamad aslah said...

nice your video tutorial, I can improve my artwork :3

shahyrah yusof said...

HOT LAH AKIM HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

Roszaizura mohd ros said...

whoaaaaaa....

Nurfarahani Idris said...

Hoat ke.?😏

top